Sluiten

Contact

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort
Sluiten
VGZ 2016

VGZ 2016

Projectleider Eindejaarwerk vanuit Commercie. De opdracht: Zorgdragen voor de prolongatie vanuit commercie bij cVGZ dat voor alle 9 merken (VGZ, VGZ minima, IZA, IZZ, UMC, Bewuzt, Univé, Zorgzaam, SZVK, ZEKUR).

Referentie, Senior Projectmanager VGZ, Niels de Greef:  ‘Martine heeft bij mij in het programma Eindejaarwerk gewerkt. Zij was verantwoordelijk voor marktbewerking van onze labels. Ze heeft daarbij alle verwachtingen overtroffen. ze is gestructureerd, creatief en komt altijd haar afspraken na. Ik zou haar zeker opnieuw inhuren als de gelegenheid zich voor doet.’ 

12

Vergoedingenoverzichten

9

Merken

8

Leden aansturen MDT Team

47

Doelgroepen

21

Wijzigingsoverzichten

ABN Ambro

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de oplevering van het eindejaarwerk bij cVGZ vanuit commercie. Dit keer ging dat voor het eerst met een nieuwe aanpak. In 5-dagen zijn, door een speciaal ingericht MDT, alle 35 brieven opgeleverd voor de 9 verschillende merken. De wijzigingsoverzichten en vergoedingenoverzichten zijn verbeterd in leesbaarheid en begrijpelijkheid en in twee weken via een scrum methode opgeleverd.

  • CheckOpleveren van Polisbrieven, wijzigingsoverzichten, vergoedingenoverzichten voor alle 9 merken.
  • CheckAansturen van het speciaal ingerichte MDT EJW commercie ( bestaande uit: JZ, TPM, Marketing, redacteuren en grafisch).
  • CheckVanuit het project de koppeling maken naar het online EJW, afstemming met de projectleider Data- Management.
  • CheckDeelnemen aan het Keten Regie EJW overleg.