Sluiten

Contact

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort
Sluiten
Teamcaptain namens Woudenberg Koningsdag regioquiz 2019

Teamcaptain namens Woudenberg Koningsdag regioquiz 2019

Koningsdag 2019 gaat voor mij als ZZP-er de boeken in als een dag om nooit te vergeten. In maart 2019 belde de burgemeester van Woudenberg mij mede namens de oranjevereniging met de vraag of ik als teamcaptain Woudenberg wilde vertegenwoordigen in de regioquiz een onderdeel op de route van koningsdag waar ze regio gemeenten wilde betrekken bij koningsdag in Amersfoort. Ik twijfelde geen moment en zei ja, ook al konden ze nog niet exact vertellen wat de rol precies zou inhouden en ik eerder terug moest komen van vakantie. Zo’n kans krijg je niet snel weer besefte ik me meteen. Ik mocht in ieder geval namens het team van 8 woudenbergers het woord doen. Het bleek nog veel meer te zijn.

Bij de start van de leden van het koningshuis maakte de koning een foto van alle 9 teamcaptains en verhalenvertellers (in totaal 16). Ik kon dus de aankomst van het koninklijk huis van wel heel dichtbij meemaken.

Vervolgens liepen wij naar de locatie waar de regioquiz gehouden werd en kon ik me aansluiten bij ons Woudenbergse team.
Elk team kreeg twee leden van het koningshuis in hun team. En wat hadden wij een geluk! Wij kregen de jarige Majesteit Koning Willem-Alexander in ons team samen met prinses Annette. Samen met hen streden we in de quiz waar we uiteindelijk na 3 ronden in de finale terecht kwamen.

In de finale werden we derde, een mooie plek, en met de koning in ons team voelde we ons als winnaars.

Vervolgens mochten de 9 teamcaptains nog bij het slot van de dag op het podium op het Eemplein staan waar we samen het Wilhelmus zongen en tot slot is er nog een selfie gemaakt.

 

 

1

teamcaptain Woudenberg

1

Selfie met het koningshuis

1

derde prijs bij de regioquiz

ABN Ambro

Werkzaamheden

Koningsdag 2019 gaat voor mij als ZZP-er de boeken in als een dag om nooit te vergeten. Acht weken geleden belde de burgemeester van Woudenberg mij mede namens de oranjevereniging met de vraag of ik als teamcaptain Woudenberg wilde vertegenwoordigen in de regioquiz, dat was een onderdeel op de route van koningsdag waar ze regio gemeenten wilde betrekken bij koningsdag in Amersfoort.