Sluiten

Contact

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort
Sluiten
Opening Palmerswaard in Rhenen Provincie Utrecht

Opening Palmerswaard in Rhenen Provincie Utrecht

Dit is een opdracht vanuit de Provincie Utrecht om de opening van de Palmerswaard te organiseren op 31 augustus 2017. De Palmerswaard is een uiterwaard langs de Nederrijn die is heringericht met als resultaat dat deze nu voldoet aan de huidige eisen van waterveiligheid en dat hier de natuurwaarden zijn versterkt. Ik verzorg de organisatie en communicatie voor deze opening. Te denken valt hierbij aan het programma samenstellen met de stakeholders, het opstellen van het draaiboek en de uitnodiging tot aan het dagvoorzitterschap.

1

Opening

1

Uitnodiging

1

Draaiboek

1

Dagvoorzitter

ABN Ambro

Werkzaamheden

Dit is een opdracht vanuit de Provincie Utrecht om de opening van de Palmerswaard te organiseren op 31 augustus. De Palmerswaard is een uiterwaard langs de Nederrijn die is heringericht met als resultaat dat deze nu voldoet aan de huidige eisen van waterveiligheid en dat hier de natuurwaarden zijn versterkt.

Het is een project wat is ingericht en succesvol is afgerond in het kader van het project Uiterwaarden Nederrijn. Dankzij investeringen van Rijkswaterstaat, de Provincie Utrecht en de goede samenwerking met het Utrechts Landschap, de gemeente Rhenen en Gebiedscoöperatie O-gen.