Sluiten

Contact

Utrechtseweg 129
3818 ED Amersfoort
Sluiten
Gemeente Woudenberg

Gemeente Woudenberg

Vanaf februari tot eind 2017 ben ik als communicatieadviseur betrokken geweest bij diverse projecten binnen het ruimtelijk- en sociaal domein. De werkzaamheden zijn divers zoals het adviseren van het college, het opstellen van communicatieplannen van strategie tot aan  uitvoering. Advisering rondom communicatievraagstukken en de perscontacten onderhouden.

Referentie, Directeur – Secretaris Gemeente Woudenberg, Simone van der Marck:Met Martine haal je een vrolijke, resultaatgerichte en bijzonder kundige communicatie-adviseur binnen. Ik gun iedere organisatie met ambitie een Martine. In Woudenberg heeft ze het verschil gemaakt als teamlid en in het oprichten van Coöperatie De Kleine Schans. Communicatie in de volle breedte: van communicatieplan en -uitingen tot organisatie evenementen, kernwaarden en een huisstijl. Bijzonder was dat ze als inwoner van Woudenberg kon ervaren hoe bevlogen gewerkt aan het welzijn van inwoners van Woudenberg en dat zij als adviseur een belangrijke steentje kon bijdragen. Martine, dankjewel voor je inzet en collegialiteit. Woudenberg is door jou een stukje mooier geworden.’ 

4

co-creatie bijeenkomsten sociaal domein

1

opening centrumplan

30

persberichten

5

projecten

ABN Ambro

Werkzaamheden

Vanaf februari tot eind 2017 ben ik als communicatieadviseur betrokken geweest bij diverse projecten binnen het ruimtelijk- en sociaal domein. Te denken valt aan het de communicatie vanuit de gemeente richting verschillende stakeholders inzake het centrumplan, communicatie rondom de huisvesting van vergunninghouders, rioleringswijzingen, groenzaken, jeugdhulpverlening en zaken omtrent de omgevingswet. Daarnaast was ik projectleider communicatie voor de oprichting van een nieuwe coöperatie in het sociaal domein.

  • CheckUitvoeren en bewaken van de communicatiestrategie: portefeuille ruimtelijk domein
  • CheckProjectcommunicatie Social Domein oprichting coöperatie (over- en in- het project)
  • CheckHet uitvoeren van beleid op het gebied van communicatie op basis van Factor C
  • CheckHet gevraagd en ongevraagd adviseren van het college en de vakafdelingen binnen de gemeentelijke organisatie.
  • CheckPerscommunicatie - persvragen beantwoorden, coördinatie en woordvoering
  • CheckOpstellen communicatieplannen
  • CheckAanscherpen Social Media strategie d.m.v LEAN methode
  • CheckOverheidsparticipatie plan opstellen en uitvoeren
  • CheckOmgevingswet gerelateerde zaken zoals het ontwerp vernieuwd bestemmingsplan